Blog
  • Main page

Millorar la relació ballant

04.01.2018

L’agitada vida diària que vivim ens fa anar de bòlit. Temps treballant, temps de transport, temps de cuidar nens/avis/pares, temps d’anar al mercat…temps, temps, TEMPS! Precisament és això el que no tenim, temps per a nosaltres! Tenim un parell d’horetes al dia que coïncidim amb la parella i no estem precisament abraçats al sofà, sinó fent el sopar, posant la rentadora, fent encàrrecs…Per què no trencar aquesta monotonia?

Apuntar-se a ballar amb la parella va molt més lluny del simple objectiu d’”aprendre a ballar”. Pot ser l’inici de la millora de la teva relació en parella per diversos motius:

  • Espai fora de preocupacions.

Estareu tan entretinguts intentant fer el millor possible tot allò que us estan ensenyant que us oblidareu de les preocupacions de la vida cotidiana.

  • Fes allò que sempre has volgut fer.

Per “A” o per “B” sempre has volgut aprendre a ballar però ho has anat deixant per a més endavant…Ara és el moment. Et sentiràs millor amb tu mateix/a i això directament millorarà la teva relació de parella. Si et sents bé amb tu mateix/a, els altres se sentiran bé amb tú.

  • Un nou univers entre els dos.

Ballar és una novetat. Ballar us obre la porta a un nou univers que desconeixeu. Deixeu-vos emportar per la música, viviu el moviment, la connexió entre els dos, una nova manera de prendre contacte amb l’altre, una nova manera de relacionar-vos.

  • Fora estrés, via escapatòria de l’ansietat.

El ball contribueix a tenir un bon nivell de serotonina, que és el que ens fa tenir un bon estat d’ànim. El sol fet d’escoltar la música ja ens fa sentir millor. A mida que vas coordinant el teu moviment corporal amb el ritme musical veuràs que comences a sentir-te molt millor. Quan acabis cada classe o sessió sortiràs satisfet.

  • Noves amistats.

Sovint amb la nostra parella estem cansats de relacionar-nos sempre amb la mateixa gent: els pares dels altres nens del cole, els veins del barri, amics de fa temps…Però necessitem integrar gent nova al nostre cercle d’amistats i sobretot parlar de temes diferents! Les classes de ball són un lloc perfecte per crear un grupet d’amics per després poder anar a sopar, sortir a ballar, fer alguna escapadeta junts…gaudeix de l’amistat sigui quina sigui la teva edat.

 

Segur que anar a ballar amb la parella té molts més beneficis que aquests 5. Però no són ja suficients per pensar que us pot beneficiar molt? Animeu-vos!

author: Ester Robles

Comment
0

Leave a reply