Blog
  • Main page

Ets sexy ballant? La ciència t’ho dirà!

26.10.2017

Cadascú pot tenir una opinió diferent de si algú balla bé o no, de si té estil ballant, de si és un “pato mareao”. Però, hi ha algun criteri per decidir si un ball és sexy o no? Doncs SI! La ciència ens pot dir si un ball és sensual o no.

 

Segons l’estudi de la Universitat de Northumbria i de la revista Scientific Reports , els moviments més atractius per a ambdós sexes resulten de la combinació d’un lleu moviment de caderes més una ondulació assimètrica dels braços i un desplaçament assimètic, tot i més suau, de les cames. En oposició també es van considerar quins són els moviments que menys agraden.

La conclusió de l’estudi va ser el següent:

  • Moviment sensual en dones: Els moviments de cadera i cuixes són signes de feminitat i els moviments no simètrics dels braços són mostra de bona salut en base a la coordinació motora.
  • Moviment sensual en homes: La cadera té menys protagonisme, mentre que es destaquen els moviments amplis i contundents dels braços, tronc i moviments aleatoris del cap. També són importants els moviments ràpids dels genolls.
  • Moviment no sensual per cap dels dos sexes: Poc moviment de cames i peus i braços a enganxats al cos, moviment estàtic del tronc.

Doncs ja saps! Aprofita aquests petits consells i sigues el més sexy de la pista!

author: Ester Robles

Comment
0

Leave a reply