Jaime i Sandra

Jaime i Sandra


Vaig començar en el món del ball al 2013 amb salsa i bachata i encara que sembli mentida no em perdia ni una sola festa!

Després va arribar la kizomba a la meva vida, coneixent-la en un viatge a França. Quan vaig arribar a Barcelona el primer que vaig fer va ser anar a apuntar-me a classes i no perdre’m ni una festa de kizomba!

Llavors vaig conèixer a en Jaime i vam començar un camí junts com a professors.

Continuem la nostra formació a Barcelona, Madrid, Oporto i Lisboa amb professors nacionals i internacionals.

Actualment aplicant el mètode LYD (únics a Catalunya), creant ballarins lliures.

Sandra

A finals del 2013 buscant música a Youtube, per casualitat, la pàgina em va suggerir un vídeo. Endevineu de què era…? Efectivament, Kizomba! El primer que vaig pensar va ser en quant n’era de bonic i el segon va ser “però jo no…”.

Vaig decidir apuntarme a classes regulars i sense donar-me compte en molt poc temps ja feia 3 classes per setmana i amb diversos professors, classes particulars, sortia 3 nits per setmana a practicar i vaig començar a anar a congressos 100% de Kizomba.

Un any després vaig anar a formar-me com a professor a Portugal amb mestres internacionals. A partir de llavors vaig conèixer a la Sandra i vam començar un camí junts com a professors.

Continuem la nostra formació com a ballarins i sobretot com a professors a Barcelona, Madrid, Oporto i Lisboa amb professors nacionals i internacionals.

Actualment aplicant el mètode LYD (únics a Catalunya), creant ballarins lliures.

Jaime