Alba i David

Alba i David


“La meva relació amb el món del ball ve de quan jo era petit. Els meus pares ensenyaven balls de saló i la meva mare em feia servir com a “titella” per assajar. A mi m’agradava i aviat vaig començar a portar jo les classes dels meus pares. Al poc temps vaig descobrir el món de la salsa social. La meva formació més sèria va ser a mans del professor Pedro Gea. Ell no només em va ensenyar totes les prioritats de cada ball i estil. Em va ensenyar el més important: a disfrutar-ho. Actualment segueixo formant-me i espero poder seguir ensenyant a altres per a que descobreixin com n’és de meravellós aquest món. On no importa el color de pell, la ideologia o creència religiosa, on no afecte l’aspecte ni les edats ni l’estat civil. Un món on la gent només vol gaudir del ball.”

 

David Rodríguez


“La meva relació amb la música ja ve de família. Comparteixo aquesta passió amb molts altres membres de la família, entre ells el meu pare. El ball és una gran teràpia, és deixar-se portar, és socialitzar-se, és perdre la vergonya…entre altres coses.

 

El ritme el portava ja de petitona. Feia balls de saló i sempre m’havia agradat ballar, fins que un dia amb la meva tia vam decidir apuntar-nos a classes de ball. La meva època forta d’aprenentatge va ser amb Pedro Gea, que ens va donar una gran dosis de bona energia, ritme, figures…i sobretot molt de ball!

 

Evidentment també comparteixo aquesta passió amb la meva parella David, i és un plaer poder gaudir de la dansa junts i intentar expressar tot allò que sabem i que ens apassiona als nostres alumnes. I…a seguir formant-nos! Sempre s’aprenen coses noves!”

 

Alba Ramírez