4×4: Lindy Tot Terreny (4a edició)
  • Main page
  • Events
  • 4×4: Lindy Tot Terreny (4a edició)

4×4: Lindy Tot Terreny (4a edició)

  • 24.02.2018
  • 10:00 am - 12:00 pm

Què és el 4×4???
Un stage organitzat per Drunken Sailors – Hoppers Girona i l’Escola de ball Sibiem, fet amb molt d’amor per gent que estigui interessada en polir el seu lindy, balladors que vulguin concentrar-se en aspectes que tal vegada no aconsegueixen treballar a classe i que els portaran a un altre nivell.

Qui farà aquesta meravella amb els vostres cossos?
MARIA & AURÉLIEN: Una parella de profes de Barcelona amb un llarg recorregut dins el món del lindy hop.

CLÀUDIA FONTE & LEE MEIDAN: La Clàudia i la Lee porten anys dins el món del Lindy Hop, ballarines polifacètiques, que comencen a despuntar en diferents competicions que tenen lloc a nivell europeu. Vibrants, energètiques, creatives i musicals… de ben segur no et deixarà indiferents!
El 4×4 és també un fiestón al final de tot, quan ja has après tot el que havies d’aprendre, vens a la festa, amb banda en directe i no qualsevol banda eh!!!

THE EXPLOSIVE SWING TRIO!!!

Amics, amigues, estimats, estimades… no us ho podeu perdre.

Ok. M’apunto. Què haig de fer?

Primer decidir el teu nivell. No fem prova de nivell, tu llegeix i pensa on t’ajustes més!

Beginners: fa poc que has entrat al meravellós món del lindy hop (entre 3 i 9 mesos). Ara mateix ets un sac de dubtes amb els passos bàsics i no tan bàsics. Ja pots fer una cançoneta en plan tranquis però tens moments de pànic on perds el ritme, el bouncing i la follower (o el leader!). Tens terror a voltar. Don’t panic! El camí del lindyhopper és llarg però molt divertit! Si tens ganes d’aprofundir una mica més en aquest ball, aquest és el teu nivell.

Intermig: portes aproximadament entre 9 mesos i 2 anys ballant. Ja coneixes els passos bàsics del lindy, i alguns de més complicats. Comences a entendre com funciona això de la musicalitat i el ritme t’està entrant per la vena tot i que encara els moviments no acaben de ser fluids. Saps connectar amb la parella i procures buscar sempre la famosa “molla”, però de tan en tan ets massa dur, o massa tou, o massa a dalt o massa a baix o massa lluny o massa a prop i no saps explicar el perquè. This is your level!

Avançat: fa més de dos anys que balles. Tens un bon repertori de passos, saps ballar amb musicalitat, però estàs cansat de fer sempre el mateix. Tens el teu rol clar però t’agradaria obrir-te a altres possibilitats més inventives. En els mig tempos et sents com un peix a l’aigua i pots fins i tot crear alguna cosa… quan anem als extrems però… tot torna a ser estàtic i confòs! Ei! Don’t worry, vine aquest nivell i dona-li una repassada al teu lindy! Quedarà com nou!

Ja ho tens? Ok. Ara et pots inscriure en aquest formulari:
https://drive.google.com/open?id=1Ast85xshquf-X3FP4qvVaMke76V95tOC0hHB19oswHg

Preus: En aquest enllaç trobaràs la llista de preus segons el pass que t’interessi… afanya’t!!! abans del 31 de gener és tot més baratu!!!

https://drive.google.com/open?id=1ftaLClGteA71CMoeN_5dgG7y7TPWqRm0