Jumping Fitness

Jumping Fitness

60

minutes

Level: Easy
Limit of participants
Trainers:

Jumping ® és un sistema d’entrenament físic dinàmic, un entrenament únic que es desenvolupa a sobre d’un trampolí hexagonal sense molles. Jumping ® va néixer de la idea de desenvolupar un programa d’exercici, que reforçarà considerablement el teu cos i la ment, mantenint sempre un alt estímul físic i, por suposat, diversió.

 

La base del Jumping ® és una combinació de salts ràpids i lents, variacions de passos aeròbics tradicionals, sprints dinàmics i elements de “power sports”. L’exigència dels exercicis garantitza que tot el teu cos s’enforteixi.

 

Jumping ® és tres vegades més eficaç que córrer, a causa dels canvis constants de gravetat, on més de 400 músculs s’activen i relaxen al mateix temps. Això és més que amb la majoria d’altres tipus d’esports de resistència.


El preu de cada classe és de 7€

 

Per poder assistir a les classes és necessari reservar plaça. Un cop t’hagis donat d’altra a l’aplicació de reserves podràs veure el teu saldo i les classes a les que has assistit o les que tens reservades. Les classes es paguen per bonus de 50€ o 100€.

 

En el cas de no poder assistir hauràs de cancel•lar la teva reserva almenys 5h abans de la classe. De no ser així es cobrarà l’import íntegre de la classe.