Ball Nupcial

Ball Nupcial

60

minutes

Level: Easy
Limit of participants
Trainers:

El primer ball com a casats. Un moment únic i especial. Potser ja hàgiu ballat abans, potser sigui la primera vegada que balleu junts. Sigui com sigui, serà un moment màgic i que recordareu tota la vida. Sentint la música, la vostra música preferida, aquella cançó especial que cada vegada que la sentiu se us posa la pell de gallina. Un ball preparat única i exclusivament per a vosaltres, seguint els vostres gustos i adaptat a les vostres capacitats.

 

Hi ha la possibilitat de fer una única cançó o bé un muntatge de dos, tres o totes les cançons que vulgueu. Potser una cançó lenta i romàntica i tot seguit un canvi sobtat i una cançó moguda i divertida? Un mix de cançons especials? De tot el muntatge musical ens encarreguem nosaltres. Serà un ball a la carta.

 

El ball es crearà a partir de classes particulars. 4 classes particulars són les necessàries per tenir un bon ball preparat. Depèn de les necessitats pròpies de cada parella, es poden fer més classes per definir més els moviments, millorar el ball o simplement estar més segurs.

Per tenir una bona planificació, aconsellem venir a preparar el ball almenys 3 mesos abans del casament. Es recomana fer 3 classes més o menys seguides i fer-ne una última quan ja quedi menys pel casament. De totes maneres, si veniu amb més temps perquè preferiu deixar-ho enllestit abans o bé veniu amb el temps molt i molt just, no us preocupeu! Ens cuidarem que el vostre ball sigui inoblidable i un moment perfecte i únic.

Que el Ball Nupcial no et posi dels nervis…Des del SIBIEM t’ajudarem a deixar-ho tot enllestit