Bachata Iniciació

Bachata Iniciació

60

minutes

Level: Easy
Limit of participants
Trainers:

Originario de la República Dominicana, la Bachata es un ritmo bailable que resulta de la mezcla de diferentes músicas llegadas de todo el Caribe. Una combinación de son cubano, bolero rítmico y merengue que, junto al folclore local, sembraron el germen de un nuevo sonido musical. Sin embargo, este ritmo no tuvo entidad propia hasta los años ochenta del siglo XX cuando los medios de comunicación difundieron, por todo el mundo, las canciones de músicos como Juan Luis Guerra, obteniendo una gran aceptación. Actualmente está considerado un ritmo alegre que, como su propio nombre indica, no puede faltar en ninguna reunión social festiva.

Aprendràs bé des de la seva base, partint dels moviments més senzills fins arribar als més complexes. Desenvoluparàs el teu moviment corporal i sentit del ritme, el “portar” i el “deixar-se portar”, la coordinació i la sensibilitat…i sobretot gaudiràs d’una molt bona estona!

 

No és imprescindible venir a classe amb parella. Les classes són rotatives així que es va canviant de parella cada poc temps.

NIVELLS

 

Iniciació: Per a aquells que no hagin ballat mai, comença des de 0 i aprèn els primers passos de la bachata.

Intermig: Aquest nivell està destinat a aquells que ja hagin passat per un curs d’iniciació i saben els passos bàsics.

Avançat: Per a aquells que porten més de dos anys ballant i dominen els passos bàsics de la bachata.

Horari